Απο το άγχος στη ψυχική αρμονία

Σήμερα είναι η μέρα που σταματάμε ✋ να αφήνουμε την οικονομία, τη δουλειά, τις ειδήσεις ή οτιδήποτε άλλο να επηρεάζουν τη ζωή μας αρνητικά.

Σήμερα είναι η μέρα που αποφασίζουμε να απελευθερωθούμε από το άγχος και επιλέγουμε την συναισθηματική ισορροπία και την καθαρότητα του νου.

Αν αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρεις αυτό, τέλεια! Είσαι στον κατάλληλο τόπο την κατάλληλη στιγμή.

Η Χριστιάνα Τζίνι και ο Αντρέας Κονάνος θα παρευρεθούν στην εκδήλωση «Από το άγχος στη ψυχική αρμονία», στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, για να σου δώσουν την πολύχρονη γνώση τους και τα εργαλεία ώστε να πάρεις τον έλεγχο του χρόνου, της δράσης, των σχέσεων, του εισοδήματος και όλων των πραγμάτων που έχουν σπουδαία σημασία για σένα.

Σε αυτή τη ζωή ήρθαμε για να απολαύσουμε το ταξίδι και όχι να χάνουμε χρόνο βυθισμένοι στο άγχος και την υπερανάλυση.

Κάνε λοιπόν ό,τι χρειάζεται για να είσαι εκεί στις 25 Νοεμβρίου στις 5.00μμ. Δεν είναι η ώρα για σκέψεις και «αν». Ήρθε η ώρα να δεσμευτείς.
Η εκδήλωση «Από το άγχος στη ψυχική αρμονία» θα σε βοηθήσει να ζήσεις με περισσότερο πάθος, σκοπό και χαρά για τη ζωή σου και να αλλάξεις τον τρόπο προσέγγισής σου στις σκέψεις και τις καταστάσεις που σου προκαλούν άγχος.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα βιώσουμε αυτή την εμπειρία μαζί σας . Θα είναι διασκεδαστικό, διαδραστικό και θα σας δώσει απόλυτη σαφήνεια για το πώς να αντιμετωπίζετε με περισσότερη ψυχραιμία και αισιοδοξία τη ζωή.

Θα τα πούμε σύντομα από κοντά.
Χριστιάνα & Αντρέας

Και να θυμάσαι, το μέλλον σου διαμορφώνεται κάθε μέρα από τις επιλογές που κάνεις. Αποφάσισε τώρα να δεσμευτείς σε αυτήν την εμπειρία, ζήσε την στο έπακρο και δημιούργησε τη ζωή (και το μέλλον) που σου αξίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες https://innergrowthacademy.com/stressfree/

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: www.tickethour.com.cy
ACS Παγκύπρια
Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού